Екскурзия до Солун и Метеора

Екскурзия до Солун и Метеора! 3 дни / 2 нощувки със закуски + панорамна обиколка на Солун и Небесните Манастири
  • Екскурзия до Солун и Метеора! 3 дни / 2 нощувки със закуски + панорамна обиколка на Солун и Небесните Манастири
  • Екскурзия до Солун и Метеора! 3 дни / 2 нощувки със закуски + панорамна обиколка на Солун и Небесните Манастири
  • Екскурзия до Солун и Метеора! 3 дни / 2 нощувки със закуски + панорамна обиколка на Солун и Небесните Манастири
  • Екскурзия до Солун и Метеора! 3 дни / 2 нощувки със закуски + панорамна обиколка на Солун и Небесните Манастири
  • Екскурзия до Солун и Метеора! 3 дни / 2 нощувки със закуски + панорамна обиколка на Солун и Небесните Манастири
  • Екскурзия до Солун и Метеора! 3 дни / 2 нощувки със закуски + панорамна обиколка на Солун и Небесните Манастири
Топ цена: 175 лв.
Офертата е изтекла