Фестивал на лалетата - Истанбул и посещение на парка Емирган

Фестивал на лалетата - Истанбул - 3 дни / 2 нощувки със закуски и посещение на парка Емирган
  • Фестивал на лалетата - Истанбул - 3 дни / 2 нощувки със закуски и посещение на парка Емирган
  • Фестивал на лалетата - Истанбул - 3 дни / 2 нощувки със закуски и посещение на парка Емирган
  • Фестивал на лалетата - Истанбул - 3 дни / 2 нощувки със закуски и посещение на парка Емирган