Почивка на Халкидики, хотел Philoxenia Bungalows 3*

Почивка на Халкидики за 7 нощувки със закуски и вечери в хотел Philoxenia Bungalows 3*. С автобус или собствен транспорт
  • Почивка на Халкидики за 7 нощувки със закуски и вечери в хотел Philoxenia Bungalows 3*. С автобус или собствен транспорт
  • Почивка на Халкидики за 7 нощувки със закуски и вечери в хотел Philoxenia Bungalows 3*. С автобус или собствен транспорт
  • Почивка на Халкидики за 7 нощувки със закуски и вечери в хотел Philoxenia Bungalows 3*. С автобус или собствен транспорт
  • Почивка на Халкидики за 7 нощувки със закуски и вечери в хотел Philoxenia Bungalows 3*. С автобус или собствен транспорт
  • Почивка на Халкидики за 7 нощувки със закуски и вечери в хотел Philoxenia Bungalows 3*. С автобус или собствен транспорт
  • Почивка на Халкидики за 7 нощувки със закуски и вечери в хотел Philoxenia Bungalows 3*. С автобус или собствен транспорт